Harde kern Sevilla niet blij met terugkeer Ramos: 'Trek je eigen conclusie'

Harde kern Sevilla niet blij met terugkeer Ramos: 'Trek je eigen conclusie'

5 september - 21:17
77

De harde kern van Sevilla is niet blij met de terugkeer van Sergio Ramos bij de Spaanse club. De verdediger keerde na achttien jaar terug op het oude nest en bood zijn excuses aan bij zijn presentatie, maar dat lijkt niet genoeg te zijn.

Ramos verliet Sevilla in 2005 voor een stap hogerop bij Real Madrid. De Spanjaard wilde echter zijn aflopende contract niet verlengen, waardoor Sevilla een hogere transfersom mis liep. "Ik verontschuldig me aan alle personen die zich destijds beledigd hebben gevoeld door de dingen die ik destijds heb gedaan", zei Ramos bij zijn terugkeer.

Toch kwam de Biris Norte, de harde kern van Sevilla, met een statement naar buiten. 'Deze transfer staat voor een gebrek aan respect voor de waardes van de club. Het is ook een gebrek aan respect voor de duizenden fans die in het verleden de minachting van deze speler hebben ondergaan.' Toen Ramos nog in het shirt van Real Madrid speelde, daagde hij de Sevilla-supporters uit nadat De Koninklijke scoorde in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. 'Wij roepen de fans dan ook op om in hun geheugen te graven en hun trots te laten zien. Analyseer de situatie en trek je eigen conclusie.'

In totaal kwam Ramos zestien seizoenen uit voor Real Madrid, waarna hij in 2021 de overstap maakte naar Paris Saint-Germain. In Sevilla tekende hij onlangs een eenjarig contract.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s