'Sancho verwijt Ten Hag van hebben van lievelingetje binnen United-selectie'

'Sancho verwijt Ten Hag van hebben van lievelingetje binnen United-selectie'

10-10-2023 21:59
58

Het conflict tussen Erik ten Hag en Jadon Sancho begon toen de manager van Manchester United Antony naar Old Trafford haalde. Dat meldt Jacque Talbot, een journalist die werkzaam is bij onder meer The Times en The Guardian. Ten Hag zou de voormalig Ajax-aanvaller behandelen als zijn 'favoriete kind'. 

Sancho en Ten Hag zijn al geruime tijd gebrouilleerd. De Engelse aanvaller werd in september vanwege zijn prestaties op de training buiten de slectie gehouden. Snel daarna uitte Sancho via sociale media kritiek richting de Nederlander. Sindsdien is het ijzig stil tussen de twee. Zolang Sancho geen excuses aanbiedt aan Ten Hag, lijkt de situatie niet te gaan veranderen. 

Volgens Talbot is Sancho, die niet van plan lijkt zijn hand uit te reiken, er heilig van overtuigd dat Ten Hag Antony als zijn lievelingetje beschouwt. Laatsgenoemde krijgt volgens de oud-speler van Borussia Dortmund, ongeacht zijn prestaties, altijd een basisplaats. 

Daarnaast meldt Talbot ook dat Sancho op dit moment niet fit is. United hoopt hem gedurende de winterse transferwindow elders te kunnen slijten, om het hoofdpijndossier zodoende af te sluiten. 

Transferklapper FEYENOORD & AJAX-aanwinsten in BEELD! Bekijk #DoneDeal nu: