Harde taal over Ten Hag: 'Manchester United-spelers walgen daarvan'

Harde taal over Ten Hag: 'Manchester United-spelers walgen daarvan'

12-10-2023 12:45
108

Veel spelers van Manchester United zijn niet overtuigd van Erik ten Hag. Dat beweert althans Alan Brazil, voormalig spits van The Mancunians. Onder meer de situatie van Jadon Sancho zou onvrede wekken.

Ten Hag maakt een moeizame periode door met United, dat slechts tiende staat in de Premier League. De Nederlandse manager lijkt niet meteen te hoeven vrezen voor een ontslag, maar de druk neemt wel toe. Volgens Brazil heerst er ook in de selectie de nodige onvrede. "Dat is wat ik gehoord heb van een United-speler, die het zei tegen iemand die ik heel goed ken", stelt de dertienvoudig Schots international in gesprek met talkSPORT.

"Hij zei dat de spelers de manager niet moeten hebben. Helemaal niet zelfs", vervolgt Brazil, die twee seizoenen bij United speelde en daarvoor ook uitkwam voor Tottenham Hotspur en Ipswich Town. "Ze walgen van de manier waarop hij Cristiano Ronaldo heeft behandeld", luidden de harde woorden. "En ze zeggen ook dat Jadon Sancho een geweldige gozer is die hartstikke hard werkt."

De uitspraken van Brazil staan haaks op berichtgeving in Britse media, die eerder schreven dat een deel van de selectie ook wel klaar is met de fratsen van Sancho. De Engelse vleugelspeler maakt geen deel meer uit van de selectie en stevent af op een vertrek.