Reijnders tevreden met ontwikkeling bij Oranje: 'Ging ook snel bij Milan'

Reijnders tevreden met ontwikkeling bij Oranje: 'Ging ook snel bij Milan'

14-10-2023 09:00
26

Oranje ging vrijdag weliswaar onderuit tegen Frankrijk, maar Tijjani Reijnders speelde een sterke wedstrijd. De middenvelder van AC Milan ontwikkelt zich de afgelopen maanden snel na zijn vertrek bij AZ en viel ook bij Oranje in positieve zin op. 

Reijnders spreekt na afloop van het duel met ESPN en is tevreden over zijn eigen prestatie. "Persoonlijk ging het goed. Uiteindelijk koop je er weinig voor. Het is zonde dat we hier verliezen. Ik denk dat iedereen de wedstrijd inging met het idee dat er wat te halen viel. We hebben ook een paar keer daar gebruik van gemaakt. Dan is het zonde dat hij bij ons er niet zo makkelijk invalt."

De Nederlander liet zich direct zien in Italië en heeft vrijdag ook bondscoach Ronald Koeman voldoende stof tot nadenken gegeven voor het duel met Griekenland. "Het ging ook vrij snel bij Milan, het is fijn dat ik dat ook bij het Nederlands elftal kan doen", besluit Reijnders. De 25-jarige speler verliet AZ in juli voor negentien miljoen euro en starrte tot dusver elk duel in de basis bij de Rossoneri