'Feyenoord en Slot verrassen: Cambuur-directeur moet nieuwe assistent worden'

'Feyenoord en Slot verrassen: Cambuur-directeur moet nieuwe assistent worden'

25-11-2023 21:00 Laatste update: 22:36
80

De nieuwe assistent van Feyenoord-trainer Arne Slot moet Etiënne Reijnen worden. Dat meldt Voetbal International. De voormalige verdediger (36) is nu nog technisch directeur van SC Cambuur.

Feyenoord is sinds het plotselinge vertrek van Marino Pusic naar Shakhtar Donetsk op zoek naar een nieuwe assistent-trainer, omdat Slot zich daar intern hard voor heeft gemaakt. Nu is bekend wie het moet worden: Reijnen moet de overstap maken naar Rotterdam-Zuid. Dat heeft technisch directeur Dennis te Kloese ook bevestigd aan het Algemeen Dagblad.

Reijnen is bezig aan zijn eerste seizoen als technisch directeur van SC Cambuur. Als speler kwam hij tussen 2005 en 2020 uit voor achtereenvolgens FC Zwolle, AZ, Cambuur, FC Groningen, Maccabi Haifa en opnieuw PEC Zwolle. In zijn eerste periode bij de Zwollenaren was hij ploeggenoot van Slot.

Feyenoord onderhandelt volgens Voetbal International op dit moment met Cambuur over Reijnen. Het is onbekend wat de technisch directeur zou moeten kosten. Slot heeft na het vertrek van Pusic nog assistenten John de Wolf en Sipke Hulshoff aan zijn zijde.

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!