PSV reist met hersteld drietal af naar Sevilla om CL-vervolg veilig te stellen

PSV reist met hersteld drietal af naar Sevilla om CL-vervolg veilig te stellen

28-11-2023 10:35 Laatste update: 10:41
157

PSV is met Noa Lang, Mauro Júnior én Armando Obispo onderweg naar Spanje voor de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla. Dat melden de Eindhovenaren op de clubwebsite. Bij winst kan PSV zich woensdag al verzekeren van de volgende ronde. 

Dat betekent dat Peter Bosz voor de wedstrijd van woensdag over 23 man beschikt. Dat zijn er drie meer dan in oktober, toen PSV het in eigen huis opnam tegen Sevilla (2-2).

Lang stond zo'n zeven weken aan de kant met een hamstringblessure maar maakte zaterdag zijn rentree in de uitwedstrijd tegen FC Twente (0-3). Als invaller speelde Lang een kwartiertje mee. Obispo en Mauro Júnior stonden veel langer aan de kant. De laatste wedstrijd van Obispo in het eerste van PSV was in maart van dit jaar. Mauro Juniór kwam in februari het laatst in actie voor PSV 1. 

Mocht PSV winnen van Sevilla, dan kan het zich woensdag al plaatsen voor de achtste finales van de Champions League, mits Arsenal ook wint van RC Lens. 

De 23-koppige selectie van PSV:

Walter Benítez, Joël Drommel, Boy Waterman; Jordan Teze, Armando Obispo, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Patrick van Aanholt, Shurandy Sambo, Mauro Júnior; Guus Til, Joey Veerman, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Malik Tillman, Jerdy Schouten; Luuk de Jong, Hirving Lozano, Johan Bakayoko, Noa Lang, Yorbe Vertessen, Ricardo Pepi.