Van Bronckhorst ziet Feyenoord-dissonant: 'Onzichtbaar, hij moest scoren'

Van Bronckhorst ziet Feyenoord-dissonant: 'Onzichtbaar, hij moest scoren'

28-11-2023 23:18
42

Giovanni van Bronckhorst en Theo Janssen zien dat Santiago Gimenez zijn niveau niet heeft gehaald tegen Atlético Madrid. De spits maakte zelfs een eigen goal, al was dat volgens Janssen niet zijn schuld. Ook krijgt Atlético complimenten.

Feyenoord heeft met 1-3 verloren van Atlético, waardoor Champions League-uitschakeling een feit is. "Ik denk dat de complimenten vooral naar Atlético moeten", stelt Janssen na afloop bij RTL. "Zij waren heel goed en Feyenoord had niet zo veel in te brengen. We moeten gewoon eerlijk zijn: Atlético was vandaag veel beter dan Feyenoord. Ze hebben te weinige gecreërd en te veel mogelijkheden tegen gekregen."

Vervolgens komt Gimenez aan bod, waarna Van Bronckhorst het woord voert. "In de eerste helft was hij vrijwel onzichtbaar en werd hij weinig aangespeeld. In de tweede helft moest hij scoren. Dat is cruciaal vandaag. Je hebt hem vandaag meer gezien in de eigen zestien dan in die van de tegenstander."

Janssen vult aan: "Hij heeft weinig bruikbare ballen gekregen." Met zijn eigen goal maakte Gimenez ook onbedoeld de beslissende 1-3, maar volgens Janssen kon de Mexicaan daar 'helemaal niets' aan doen.