'Weet het verschil niet met die wedstrijd in Madrid, heb echt geen idee'

'Weet het verschil niet met die wedstrijd in Madrid, heb echt geen idee'

29-11-2023 09:58
33

Quinten Timber kon dinsdagavond nog niet begrijpen waarom Feyenoord geen vuist kon maken tegen Atlético Madrid in eigen huis. De middenvelder vertelt tegenover ESPN, dat hij niet weet waar het is misgegaan, maar hij weet wel dat de Champions League nu net een stapje te hoog is voor Feyenoord.

"Je geeft een samenvatting", vertelt Timber als hem wordt gevraagd naar de derde plek van Feyenoord in de Champions League-poule. "We zijn derde geworden volgens mij. Dus dan is inderdaad de conclusie dat je net niet goed genoeg bent voor de Champions League. Het zijn de kleine dingetjes, want ik wil niet zeggen dat we het slecht hebben gedaan. Het was net niet goed genoeg."

Timber zag ook dat Feyenoord vandaag minder aan het eigen spel toekwam dan in de wedstrijd in Madrid. De middenvelder van de Rotterdammers kon zo snel niet vinden waarom de Rotterdammers juist in de eigen Kuip geen vuist konden maken tegen de Madrilenen. "Het verschil weet ik eigenlijk niet met die wedstrijd in Madrid. Geen idee waarom we daar wel meer mee konden."