AZ moet Europese blamage doen vergeten in Alkmaar en rekent op Griekse doelpunten

AZ moet Europese blamage doen vergeten in Alkmaar en rekent op Griekse doelpunten

30-11-2023 16:00 Laatste update: 19:08

ADVERTORIAL - AZ blameerde zich in september op bezoek bij Zrinjski Mostar en moet dat donderdag zien recht te zetten in Alkmaar. De ploeg van Pascal Jansen staat vierde in de Conference League-poule, maar kan nog altijd doorstoten naar de knock-outfase. Bookmaker Unibet heeft een fraaie combibet klaarstaan voor een Alkmaarse zege met een hoofdrol voor Vangelis Pavlidis! 

AZ moet horroravond van zich afschudden
Er leek in september geen vuiltje aan de lucht voor AZ toen het in Bosnië en Herzegovina op een 0-3 voorsprong kwam tegen Mostar. Na een bizarre tweede helft stond de eindstand echter op 4-3 en moest de Nederlandse ploeg de wonden likken. Na vier speelrondes staat de teller op drie punten, maar is overwintering nog altijd mogelijk. Daarvoor moet Zrinsjki donderdag wel aan de kant worden geschoven.

Bij bookmaker Unibet staat een interessante combibet klaar. Wint AZ, vallen er geen tegendoelpunten en opent Pavlidis de score? Dan pak je maar liefst 6.40 keer je inleg! Met een zege op Zrinsjki en Legia Warschau kan AZ nog altijd overwinteren in Europa, waardoor de motivatie meer dan aanwezig zal zijn voor de club. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.