'PSV oriënteert zich op 'extra zes', Babadi mogelijk in gesprek met andere clubs'

'PSV oriënteert zich op 'extra zes', Babadi mogelijk in gesprek met andere clubs'

10-12-2023 19:40 Laatste update: 19:47
135

PSV 'oriënteert' zich momenteel op het aantrekken van een controlerende middenvelder. Dat meldt het Eindhovens Dagblad, dat in een uitgebreid artikel de contractuele situatie van de PSV'ers behandelt. 

Volgens het ED is er nog niet veel bekend over de transferplannen van PSV betreffende het middenveld. Afgelopen zomer was Aster Vranckx nog in beeld, maar hij kost inmiddels waarschijnlijk teveel voor de Eindhovenaren. Het is ondanks dat 'niet heel gek gedacht' dat PSV een extra nummer zes wil halen. De club begeeft zich momenteel op de transfermarkt, maar of het een structurele optie gaat behelzen, zal nog moeten blijken. 

Het ED schenkt ook aandacht aan de situatie van Isaac Babadi, die ondanks een contractvoorstel van PSV zijn aflopende verbintenis nog altijd niet heeft verlengd. Er wordt volgens het lokale medium steeds meer rekening gehouden met het feit dat het talent met andere clubs gaat praten. Mogelijk behoort Feyenoord tot die clubs, zo klonken de geluiden eerder. 

Ook bestaat er enige onduidelijkheid omtrent de situatie van Yorbe Vertessen. Het is 'de vraag' wat de Belgische vleugelaanvaller zelf wil in de winter. 'Neemt hij genoegen met zijn huidige rol en wil hij met PSV voor de titel vechten?', stelt het ED de vraag. Als dat het geval is, dan lijkt een transfer komende zomer waarschijnlijk.