Linkerbeen van goud: Ziyech kan Galatasaray naar Champions League-finales schieten

Linkerbeen van goud: Ziyech kan Galatasaray naar Champions League-finales schieten

12-12-2023 16:00 Laatste update: 17:08
9

ADVERTORIAL - Er kan nog veel gebeuren in Groep A van de Champions League, waar ook Hakim Ziyech met Galatasaray in zit. De Turkse topclub treft FC Kopenhagen en is met een overwinning achtste finalist in het miljardenbal. De Uitblinker van Unibet richt zich deze keer op Ziyech: pak een verhoogde odd bij een doelpunt van The Wizard

Ziyech schiet met scherp bij Gala
Het gaat Ziyech voorlopig voor de wind bij Galatasaray. Na elf wedstrijden staat de teller op zes goals en twee assists. De spelmaker scoorde in de Champions League twee keer tegen Manchester United. Zowel Kopenhagen als Galatasaray zijn achtste finalist wanneer er wordt gewonnen en Ziyech zal er alles aan doen om in het miljardenbal te blijven met zijn ploeg.

Speel bij Unibet de Uitblinker: een verhoogde odd die op de dag van de wedstrijd ingaat. Normaliter ligt de odd voor een treffer van Ziyech rond de 5.50, met de Uitblinker verhoogt deze naar 6.20! Pak dus ruim zes keer je inleg wanneer Ziyech weer een bal binnenschiet! De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar en kent een maximale inleg van maar liefst €15!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.