Lang doet belofte aan PSV-fans voor terugkeer: Ze zijn niet klaar voor me

Lang doet belofte aan PSV-fans voor terugkeer: "Ze zijn niet klaar voor me"

20-12-2023 12:36
117

Noa Lang is ervan overtuigd sterker dan ooit terug te komen bij PSV. De vleugelspeler had een terugslag met zijn hamstringblessure en hoopt spoedig weer in actie te komen voor de Eindhovenaren. 

De aanvaller laat op Instagram weten dat zijn herstelperiode zwaar is geweest, maar dat hij zo snel mogelijk zal terugkeren. 'De laatste elf weken waren bizar, maar ik ben terug wanneer God dat toelaat en ik beloof je dat ze er niet klaar voor zijn', aldus Lang.

Wedden

Meer odds

De afwezigheid van Lang heeft PSV tot dusver weinig tegenslagen opgeleverd. De Eindhovenaren gaan foutloos de winterstop in in de Eredivisie en mogen in februari de achtste finale van de Champions League spelen. 

Lang werd deze zomer opgehaald bij Club Brugge en maakte direct indruk in de lichtstad met vier goals en een assist in zijn eerste zes duels. De speler is echter ook blessuregevoelig: in de voorbereiding van het seizoen ging het bijna mis en medio oktober ging het wel fout: door een hamstringblessure speelde Lang de afgelopen twee maanden slechts veertien minuten in de Eredivisie.