Directeur waarschuwt: 'Tijd dringt, toekomst Vitesse staat op het spel'

Directeur waarschuwt: 'Tijd dringt, toekomst Vitesse staat op het spel'

29-12-2023 09:57
282

Vitesse-directeur Peter Rovers hoopt dat de Arnhemmers begin 2024 eindelijk een stap in de goede richting zetten. In januari schuift de club aan bij de licentiecommissie om de overname door Coley Parry te bespreken. De Amerikaanse zakenman zal zelf ook aanwezig zijn.

"Iedereen is voorzichtig in dit proces. Dat is begrijpelijk, maar Vitesse lijdt daar wel onder", zegt Rovers tegen de Gelderlander. Hij benadrukt dat Vitesse smacht naar duidelijkheid. De onzekerheid vreet aan iedereen. "Dat zie en voel je op de werkvloer. We hebben er richting de KNVB in het overnameproces echt alles aan gedaan. We hebben alle informatie gegeven. Parry ook. Maar als zaken dan maar duren en duren, ontstaat er vanzelf frustratie en ergernis."

Volgens Rovers 'dringt de tijd'. "De toekomst van Vitesse staat op het spel. Wij smachten naar duidelijkheid. Daarom zijn we blij in januari aan te zitten bij de licentiecommissie. Hopelijk leidt dat tot de gewenste versnelling van het proces.”

De directeur probeert positief te blijven. "Het jaar 2023 is in alles ongelooflijk. Een aaneenschakeling van problemen. En 2024 wordt daardoor ook weer zwaar. Maar we vechten door bij Vitesse. Er zijn volop aanknopingspunten."