PSV met 28 spelers naar Spanje: Bosz neemt vijf talenten mee, vier afwezigen

PSV met 28 spelers naar Spanje: Bosz neemt vijf talenten mee, vier afwezigen

2 januari - 09:40
52

PSV is onderweg naar het Spaanse Estepona, waar een trainingskamp van zes dagen wordt belegd. Trainer Peter Bosz neemt 28 spelers mee naar het zuiden van Spanje, waar de club oefenwedstrijden speelt tegen Heracles Almelo en Hamburger SV.

In Estepona bereidt PSV zich voor op de tweede seizoenshelft, waarin er veel op het spel staat. In de Eredivisie stevenen de Eindhovenaren af op het eerste landskampioenschap sinds 2018, terwijl PSV nog actief is in zowel de KNVB Beker als de Champions League. Onder de 28 spelers die afreizen naar Spanje vallen onder meer Noa Lang en Hirving Lozano, die terugkeren van een blessure.

Armel Bella-Kotchap is nog herstellende van een schouderblessure en is niet van de partij. Dat geldt ook voor Richard Ledezma, Ismael Saibari en Jason van Duiven, zo maakt PSV bekend. Ledezma keert terug van een huurperiode bij New York City, maar wacht nog op een werkvergunning. Saibari neemt met Marokko deel aan de Afrika Cup en Van Duiven is ziek.

Vijf jeugdspelers mogen zich in Spanje aan Bosz laten zien: keeper Niek Schiks, verdediger Emmanuel van de Blaak, middenvelder Tygo Land en aanvallers Tai Abed en Emir Bars. Op 7 januari speelt PSV twee oefenwedstrijden. Om 13.00 uur tegen Heracles en om 16.30 uur tegen HSV.