Waarom de kans op een hoofdrol van Gakpo bij Arsenal-Liverpool groter is geworden

Waarom de kans op een hoofdrol van Gakpo bij Arsenal-Liverpool groter is geworden

7 januari - 14:00

ADVERTORIAL - Vandaag staat er een mooie kraker in de FA Cup tussen Arsenal en Liverpool op het programma. Het is de tweede keer in nog geen maand tijd dat de twee Engelse grootmachten elkaar treffen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet, de bookmaker die Cody Gakpo als uitblinker ziet.

Zowel Liverpool als Arsenal hebben nog geen week rust gehad voorafgaand aan het duel in de FA Cup. The Gunners troffen op oudjaarsdag nog Fulham, terwijl The Reds het op nieuwjaarsdag op mochten nemen tegen Newcastle United. Op 23 december speelden de twee clubs nog tegen elkaar in de Premier League in een duel met bizar hoog tempo dat eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Grotere kans op hoofdrol voor Gakpo komende weken

Dat Gakpo één van de spelers is die Klopp veel gebruikt in topwedstrijden staat vast, maar de komende tijd wordt die kans wellicht nog wat groter. Mohammed Salah, die vrijwel altijd speelt bij Liverpool, bereidt zich momenteel met Egypte voor op de Afrika Cup. Dat betekent dat er voor de Nederlander een plekje vrij kan komen.

Gakpo leverde in ieder geval een goede generale af voor de wedstrijd tegen Arsenal. Newcastle United. De Oranje-international begon nog op de bank, maar drukte nog geen kwartier na zijn invalbeurt meteen zijn stempel op het duel door deze in het slot te gooien met een doelpunt.

De odd

Unibet speelt in op nieuw succes van Gakpo tegen Arsenal. De bookmaker heeft de odd van 2.20 voor één schot op doel van Gakpo verhoogd naar 3.00. De Uitblinker-odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder met een maximale inzet van 15 euro.

Klik hier om de weddenschap van één schot op goal van Gakpo tegen Arsenal te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen:
voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.