'Fortuna vangt twee miljoen en raakt belangrijke kracht kwijt aan Hull City'

'Fortuna vangt twee miljoen en raakt belangrijke kracht kwijt aan Hull City'

10 januari - 14:41
42

Fortuna Sittard staat op het punt om doelman Ivor Pandur kwijt te raken. De 23-jarige Kroaat ondergaat woensdag een medische keuring bij Hull City, meldt Voetbal International.

Naar verluidt betaalt de nummer zeven van het Championship twee miljoen euro voor Pandur. Dat bod is voor Fortuna 'te goed om te weigeren', klinkt het. Desondanks zag de clubleiding van Fortuna de keeper liever niet in de winter vertrekken. 

Wedden

Meer odds

Pandur keepte sinds de zomer van 2022 voor Fortuna, dat hem een jaar later definitief overnam van Hellas Verona. De sluitpost ontpopte zich snel tot een bepalende kracht onder de lat in Sittard. In totaal verdedigde hij 49 keer het doel van Fortuna en daarin hield hij dertien keer zijn doel schoon. 

Michael Verrips
Fortuna heeft niet de financiële middelen om een opvolger aan te trekken. Om die reden proberen de Limburgers Michael Verrips terug te halen van FC Groningen. De 27-jarige Verrips is verhuurd aan De Trots van het Noorden waar hij op het tweede plan is beland. Bij Fortuna staat Verrips nog onder contract tot medio 2025.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!