Ajax volgens Romano momenteel 'favoriet' om toptarget Henderson in te lijven

Ajax volgens Romano momenteel 'favoriet' om toptarget Henderson in te lijven

12 januari - 21:10
144

Fabrizio Romano weet dat Ajax momenteel 'de favoriet' is om Jordan Henderson in te lijven. De Engelse middenvelder is ongelukkig bij het Saudische Al Ettifaq, en wil graag terugkeren naar Europa. 

Vorige week maakte Romano bekend dat Ajax in Henderson de absolute droomkandidaat ziet om de nummer zes-positie te komen versterken. De ervaren Engelsman moet voor een stukje leiderschap en balansbewaking zorgen. Inmiddels is duidelijk dat de Amsterdammers op pole position liggen om hem aan te trekken. "Op dit moment, terwijl ik praat, zijn ze favoriet", aldus Romano zijn 'The Here We Go Podcast'. 

Ajax is niet de enige club die zich wil versterken met Henderson. Zo zou er interesse zijn uit de Bundesliga. Van een eventuele terugkeer naar de Premier League, en dus ook Liverpool, is volgens Romano geen sprake. De transferexpert voorziet snel duidelijkheid. "Ik verwacht niet dat dit verhaal nog een topic is in de laatste dagen van de transferwindow."

In de tussentijd heeft de ploeg van trainer John van 't Schip al Kian Fitz-Jim teruggehaald naar Amsterdam. Hij speelde pas enkele maanden bij Excelsior, maar vanwege de middenveldproblemen achtten de Amsterdammers een vroegtijde beëindiging van de huur nodig. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!