De Jong heeft smaak te pakken bij PSV: verhoogde odd voor goals tegen Twente!

De Jong heeft smaak te pakken bij PSV: verhoogde odd voor goals tegen Twente!

17 januari - 17:00

ADVERTORIAL - Vanavond nemen PSV en FC Twente het tegen elkaar op in de KNVB beker. De twee clubs uit de top drie van de Eredivisie hopen allebei door te kunnen stoten naar de achtste finales. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Luuk de Jong, de spits die een verhoogde odd van de bookmaker heeft verdiend.

De Jong jaagt op Gimenez en Pavlidis

De Jong is 2024 gestart zoals elke spits zou willen starten. De aanvoerder van PSV was goed voor een hattrick in het duel met Excelsior (3-1) en verraadde daarmee dat hij zijn klasse van weleer nog altijd in bezit heeft. Van Santiago Gimenez en Vangelis Pavlidis is bekend dat ze met respectievelijk negentien en achttien goals om de topscorerstitel strijden, maar daar komt De Jong toch ook aardig dicht bij in de buurt. De Nederlander staat op een stiekeme vijftien goals in de Eredivisie.

Met FC Twente komt er vanavond weer een ploeg uit de Eredivisie op bezoek, maar dat is er wel een van een ander kaliber dan Excelsior. De Tukkers wonnen afgelopen weekend nog knap met 2-1 van concurrent AZ, mede door een uitblinker Manfred Ugalde. Buiten dat er goed voetbal wordt gespeeld in Enschede heeft het elftal ook een hoog vechtgehalte. De term 'Cup Fighters' zou je dan ook gerust op de ploeg van Joseph Oosting mogen plakken.

Aan De Jong vanavond de taak om de droom op de dubbel in leven te houden voor PSV. De aanvoerder kwam eerder dit seizoen al tot scoren tegen Twente, maar zag helaas voor hem dat zijn doelpunt werd afgekeurd. De Jong zal dan zijn goede vorm vanavond in ieder geval graag door willen zetten om Twente-doelman Lars Unnerstal wél te kunnen passeren.

De verhoogde odd

Unibet heeft met de Uitblinker een verhoogde odd in het leven geroepen voor De Jong. Denk je dat de spits van PSV niet één, maar twee keer tegen Twente scoort? Dan kan je de odd spelen die van 6.50 naar 8.00 is verhoogd. Deze odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de Uitblinker rondom De Jong te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen:
voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.