Hans Kraay: Galatasaray en Besiktas concreet voor parel van De Graafschap

Hans Kraay: Galatasaray en Besiktas concreet voor parel van De Graafschap

26 januari - 22:22
30

Voor De Graafschap-speler Basar Önal lonkt een bijzonder fraaie transfer. De Turkse topclubs Besiktas en Galatasaray zijn serieus in de markt voor de negentienjarige aanvaller, zo vertelt Hans Kraay jr. vrijdagavond bij ESPN.

Volgens Kraay heeft Besiktas zich al gemeld in Doetinchem, terwijl Galatasaray contact heeft opgenomen met de zaakwaarnemer van de Turkse jeugdinternational. De Graafschap staat open voor een deal, maar hoopt wel dat Önal het seizoen kan afmaken op De Vijverberg. De vleugelaanvaller, die nog een contract tot medio 2025 heeft, scoorde dit seizoen zeven keer en gaf vier assists in 22 duels in de Keuken Kampioen Divisie.

Het jeugdproduct van De Superboeren bevestigde vorige week al dat er interesse was uit de top van de Süper Lig. "Topclubs als Besiktas en Galatasaray vinden mij een leuke speler", zei hij tegen Omroep Gelderland. De Graafschap kan het geld van een transfer goed gebruiken, maar Önal is een belangrijke pion voor de ploeg van Jan Vreman in de jacht op directe promotie.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!