'Ik denk niet dat er een bedrag bestaat waarvoor ik naar Ajax zou gaan'

'Ik denk niet dat er een bedrag bestaat waarvoor ik naar Ajax zou gaan'

29 januari - 11:58
173

Quilindschy Hartman zal nooit voor Ajax spelen. Zelfs als hem gigantisch veel geld wordt geboden, zou de linksback van Feyenoord hier niet op ingaan. Dat vertelt hij in een interview met het NOS Jeugdjournaal. Tevens deelt Hartman zijn dromen. 

Hartman wordt door een jonge kijker gevraagd of hij 'voor één miljoen euro' voor Ajax zou spelen. "Voor één miljoen euro zeker niet", lacht de linksback van Feyenoord. "Ik pas daar denk ik gewoon niet. Ik pas beter bij Feyenoord. En één miljoen is ook wel een beetje te weinig, hè", knipoogt Hartman. "Ik denk niet dat er een bedrag bestaat waarvoor ik daarheen zou gaan. Nee, nooit."

Dat wil niet zeggen dat Hartman niet graag met Ajacieden op het veld staat, al is dat wel als tegenstander in de Klassieker. "Voor mij is dat de leukste wedstrijd. Op één Ajax-thuis, op twee Ajax-uit."

Hartman krijgt bovendien de vraag zijn dromen uit te spreken. Al gauw blijken die niet beperkt tot zijn leven als voetballer. "Mijn grootste droom is dat iedereen lief is voor elkaar. Dat er geen en nare dingen meer zouden zijn", begint Hartman, die dankbaar is voor zijn eigen situatie. "Eigenlijk heb ik mijn leven al alles wat ik wil. Ik speel bij Feyenoord, ik ben gezond en mijn familie is gezond. Als ik dan iets mag dromen, dan zou ik ervoor kiezen dat er alleen nog maar vrede en liefde is."