'Ajax treuzelt met Rijkhoff, andere clubs informeren bij zaakwaarnemer'

'Ajax treuzelt met Rijkhoff, andere clubs informeren bij zaakwaarnemer'

30 januari - 15:36 Laatste update: 15:40
103

Het geduld van Julian Rijkhoff wordt door Ajax op de proef gesteld. De aanvaller die moet overkomen van Borussia Dortmund is reeds in Purmerend, maar wacht daar op een definitief akkoord tussen de clubs, zo meldt De Telegraaf.

Ajax zou maandag een bod van anderhalf miljoen euro hebben uitgebracht op de aanvaller, plus bonussen en een doorverkooppercentage. Dortmund reageerde met een tegenbod, dat nog iets meer inspanning van Amsterdamse kant vereist. Financieel directeur Susan Lenderik en de Raad van Commissarissen hebben nog niet hun fiat gegeven. Zij zouden liever eerst verkopen voordat er een aankoop wordt gedaan.

Dick van Burik, zaakwaarnemer van Rijkhoff, zou inmiddels gebeld worden door andere clubs, die hopen nog kans te maken op de handtekening van de spits. Rijkhoff zou zijn zinnen echter gezet hebben op een overstap naar de Johan Cruijff ArenA.

Eerder op dinsdag meldde Voetbal International dat de overstap van Rijkhoff naar Ajax zo goed als rond is en dat een transfer nog slechts een formaliteit is. Uiterlijk woensdag zou er witte rook worden verwacht vanuit Amsterdam.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!