Slot over interesse in Driouech: 'Hoop niet dat ik hem hiermee beledig...'

Slot over interesse in Driouech: 'Hoop niet dat ik hem hiermee beledig...'

2 februari - 15:05
187

Arne Slot vertelt dat Feyenoord zelf besloot om af te zien van de komst van Couhaib Driouech. Volgens de trainer waren de Rotterdammers er niet van overtuigd dat de 21-jarige aanvaller van Excelsior een directe versterking zou zijn.

"Wij hebben geprobeerd een speler aan te trekken die ons aan de bovenkant versterkt, maar dat is om uiteenlopende redenen niet gelukt", vertelt Slot op de persconferentie. Feyenoord slaagde er niet in om Luciano Rodriguez voor de deadline los te weken bij Liverpool Montevideo.

Vervolgens kwam Driouech even in beeld in De Kuip. "Dan kom je op de laatste dag nog weleens in de verleiding om te denken: Er gaat er eentje weg, moeten we er dan niet toch eentje terughalen om wat zekerheid in te bouwen? Maar als ik mijn persoonlijke mening er even op loslaat, dan vind ik Driouech een uitstekende speler, maar vind ik niet dat hij ons aan de bovenkant versterkt", aldus Slot. "Ik hoop niet dat ik hem daarmee beledig, want we moeten nog een keer tegen hem..."

Of Rodriguez wel een speler was die Feyenoord aan de bovenkant had versterkt, laat Slot enigszins in het midden. "Een speler met veel talent, die wel ook een paar weken nodig zou hebben gehad."