Brobbey wordt gevestigde naam met extra seizoen, laat geld niet leidend zijn

"Brobbey wordt gevestigde naam met extra seizoen, laat geld niet leidend zijn"

2 februari - 23:31
56

Brian Brobbey moet ook volgend seizoen nog één jaar in de Eredivisie blijven, meent Wim Kieft. De oud-voetballer schrijft in zijn column voor De Telegraaf dat de spits zich niet moet laten afleiden door aantrekkelijke aanbiedingen uit het buitenland. 

Brobbey steekt de laatste weken in topvorm en wordt ook genoemd bij het Nederlands Elftal. Het zorgt voor de nodige interesse, maar Brobbey moet volgens Kieft daar nog niet niet luisteren. 'Misschien wil zijn zaakwaarnemer snel een slaatje slaan uit zijn huidige vorm, maar voor Brobbey zelf zou nog een seizoen Eredivisie sportief het beste zijn. Laat het geld even niet leidend zijn.'

Een extra seizoen in Nederland zou Brobbey de glans kunnen geven die nodig is om te slagen in het buitenland. 'Bij Ajax kan hij nog sterker worden, meer scoren, meer vertrouwen krijgen, nog beter gaan spelen en dan komt hij bij een grote buitenlandse club binnen als een gevestigde naam', besluit Kieft. Brobbey heeft het op de heupen en wist in de laatste zes wedstrijden negen keer te scoren.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!