Meijer na bereiken halve finale met NEC: 'Treffen liever niet Feyenoord of AZ'

Meijer na bereiken halve finale met NEC: 'Treffen liever niet Feyenoord of AZ'

6 februari - 23:10 Laatste update: 23:11
27

NEC-trainer Rogier Meijer erkent een lichte voorkeur te hebben wat betreft de tegenstander van de Nijmegenaren in de halve finale van de KNVB Beker. De winnaar van Feyenoord - AZ ontwijkt de 42-jarige oefenmeester liever. 

"Zaterdag na de loting kunnen we het daar misschien over hebben", zegt Meijer na de 3-0 zege op ADO Den Haag, opgetekend door Voetbal International. NEC speelt komende zaterdag eerst nog de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, alvorens het de koker ingaat. "Ik ga met gespannen ontspanning kijken. Op het moment dat we een loting met perspectief krijgen, mag ik misschien een beetje dromen."

Meijer erkent daarbij een voorkeur te hebben. "Als we maar thuis spelen. Verder moeten alle teams nog spelen, dus we wachten het af. Ik speel het liefst thuis. En ik denk dat iedereen wel begrijpt dat we dan liever niet Feyenoord of AZ treffen."

Bezig met de finale is de trainer van het in bloedvorm stekende NEC overigens nog niet. "Het was net heel rustig in de kleedkamer. Ja, de spelers waren blij, maar over de finale gaat het niet. Misschien komt dat na de loting en richting de halve finale. Het is een hartstikke goede prestatie dat we de halve finale hebben gehaald. Voor een club als NEC is dat niet ieder jaar weggelegd."