Ten Hags spits dankt vorm aan Van Persie: 'Hebben lang gesprek gehad'

Ten Hags spits dankt vorm aan Van Persie: 'Hebben lang gesprek gehad'

13 februari - 15:21 Laatste update: 15:45
37

Rasmus Højlund heeft, mede dankzij Robin van Persie, zijn vorm weer helemaal gevonden. De aanwezigheid van RVP in Manchester en een lang gesprek tussen de twee zou Højlund erg hebben geholpen.

Van Persie kreeg van Manchester United-manager Erik ten Hag al meerdere keren een kijkje in de keuken. Vorige week was de Rotterdammer weer op bezoek bij zijn oude club. Van Persie en Højlund zouden hier een lang en goed gesprek hebben gehad, toen de training van The Red Devils even stil lag, meldt The Athletic. Højlund is maar al te blij met de adviezen van zijn voorganger, die zelf 144 doelpunten maakte in de Premier League en Manchester United eigenhandig naar de titel schoot.

Wedden

Meer odds

De Deen kwam afgelopen zomer voor ongeveer 75 miljoen euro over van Atalanta en in het begin had de spits het nog lastig. Højlund scoorde weliswaar drie keer in de Champions League, maar pas op 26 december 2023 maakte hij zijn eerste competietreffer voor Man United. Inmiddels lijkt de Deens international zijn draai helemaal gevonden te hebben. In het duel met Aston Villa, afgelopen zondag, scoorde hij voor de vijfde keer op rij. Zo kwam er een einde aan de lange droogte. De spits wist de afgelopen weken in zeven wedstrijden, zes keer het net te vinden.

FC Utrecht-opmars en dromen van Marokko & de Premier League met El Karouani!