Feyenoord moet rekening houden met vertrek: 'Hij is van de zomer weg'

Feyenoord moet rekening houden met vertrek: 'Hij is van de zomer weg'

13 februari - 17:15 Laatste update: 17:18
108

Mats Wieffer is bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord, aldus Martijn Krabbendam. De verslaggever van Voetbal International verwacht dat de middenvelder na dit seizoen vertrekt uit De Kuip. 

In de Dick Voormekaar Podcast van VI behandelt Krabbendam de toekomst van Wieffer, die vorig seizoen onder trainer Arne Slot doorbrak bij Feyenoord. Ook deze jaargang is de Oranje-international haast niet weg te denken uit de Rotterdamse basiself. "Ik vind hem zeker de laatste maanden écht heel goed. Elke wedstrijd is hij heel goed, het gaat steeds makkelijker", begint Krabbendam. 

"Die is van de zomer weg", vervolgt hij. "Atlético zal nog wel een keertje terugkomen. Hij was natuurlijk al bijna weg." De VI-journalist doelt daarmee op de winterse transferperiode. Toen meldden de Spanjaarden zich ook al in Rotterdam met interesse in Wieffer. 

Wieffer heeft die flirt van Atlético zelf bevestigd. "Het is uiteindelijk aan de clubs geweest en die kwamen er niet uit. Ik ben niet iemand die moeilijk gaat doen. Ik had wel willen praten, maar als ze er niet uitkomen heeft dat niet zo veel nut", zei hij een week terug voor de camera van ESPN.