'Alarmfase één voor Feyenoord: meerdere spelers lopen buikgriep op richting Roma'

'Alarmfase één voor Feyenoord: meerdere spelers lopen buikgriep op richting Roma'

13 februari - 23:00 Laatste update: 23:18
129

Feyenoord heeft na het Eredivisie-duel met Sparta flink wat slecht nieuws uit de selectie gekregen. Volgens 1908.nl is er een aantal spelers dat buikgriep op heeft gelopen. Het zou ook gaan om een aantal basisspelers van de Rotterdamse formatie.

Voor Feyenoord zijn de ziekteverschijnselen slecht nieuws, aangezien deze week de eerste ontmoeting met AS Roma in de Europa League wacht. Het is niet bekend welke spelers allemaal met ziekteverschijnselen thuis zitten. Het zouden inmiddels zo veel griepgevallen zijn, dat enkele jeugdspelers vanochtend moesten aansluiten bij de training, zodat er genoeg jongens waren om mee te werken.

Feyenoord moet donderdagavond om 18:45 uur in een uitverkochte Kuip aftrappen voor het eerste duel met Roma. Het is nog niet bekend welke spelers dan op het veld kunnen staan, maar de technische staf en de betreffende jongens doen er alles aan om wedstrijdfit te worden. 

De Rotterdammers zijn niet de eerste club waar een griepgolf roet in het eten gooit. Onlangs gebeurde het ook al bij het Nederlands elftal. Daar moesten spelers als Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Sven Botman, Joey Veerman en Bart Verbruggen ineens afhaken vanwege buikgriep. Verhalen deden de ronde dat dit kwam door verkeerde 'kip kerrie', maar dit werd uiteindelijk ontkracht door Ronald Koeman.