Barça-td Deco spreekt zich uit over toekomst De Jong: 'Hij is ook maar een mens'

Barça-td Deco spreekt zich uit over toekomst De Jong: 'Hij is ook maar een mens'

28 februari - 21:51
13

Deco, technisch directeur van FC Barcelona, kan best begrijpen dat Frenkie de Jong zich onlangs negatief uitliet over de Spaanse media. De middenvelder werd boos omdat de pers aangaf dat hij weg wilde bij de club, maar daar was volgens de Nederlander niets van waar. Ook Deco heeft nog altijd vertrouwen in een contractverlenging.

De contractverlenging van De Jong is al weken een groot onderwerp van gesprek bij Barcelona. Als belangrijke steunpilaar willen de Catalanen de Nederlander niet kwijt, maar er is nog altijd geen akkoord wat betreft een verlenging van de verbintenis. Toch denkt Deco dat dat akkoord er nog wel komt. "Ik denk dat De Jong gelukkig is Barcelona. We willen spelers in de selectie hebben die niet alleen voor Barcelona willen spelen. We hopen dat De Jong nog jaren bij ons blijft."

Eerder sprak de oud-speler van de Catalanen zich ook al uit over de uithaal van De Jong richting de Spaanse pers. "Hij is ook maar een mens. Het is normaal als hij boos wordt, wanneer men zegt dat hij wil vertrekken. Dat is ook helemaal niet waar", vertelde Deco tegen Diario Sport. "Ik geef alleen geen commentaar op dingen die ik met zaakwaarnemers en spelers bespreek."