Veelbesproken Taylor lacht na ESPN-suggestie bij Ajax: Nee hoor, zeker niet

Veelbesproken Taylor lacht na ESPN-suggestie bij Ajax: "Nee hoor, zeker niet"

3 maart - 18:58
15

Kenneth Taylor voelt dat hij gesteund wordt door de F-Side. De laatste weken was hij vaak de kop van jut, maar tegen FC Utrecht werd Taylor toegezongen door de Ajax-fans. 

Tegen FC Utrecht was Taylor verantwoordelijk voor de beslissende 2-0. Dat zorgde voor oprecht gejuich en geklap bij zijn wissel, in plaats van cynische kreten en gefluit. Voor de camera van ESPN krijgt de middenvelder, die tegen Utrecht als hangende buitenspeler speelde, de vraag of het de Kenneth Taylor-weken zijn. "Nee hoor, zeker niet. Dit is de week van het team."

Vervolgens vertelt Taylor dat hij wel genoten heeft van zijn goal. "Natuurlijk is scoren voor het thuispubliek het allerleukst, omdat het hele stadion juicht. Maar ik moet zeggen: uitgoals zijn ook wel leuk, hoor." Deze keer werd het opleidingsproduct van Ajax wel gesteund door de fans in de Johan Cruijff Arena bij zijn wissel. "Ik heb me er niet al te veel mee bezig gehouden. Ik weet dat de fans wel gewoon achter me staan, achter het doel bij de F-Side", blijft Taylor koel.

Tot slot vertelt de zesvoudig Oranje-international over de ophef die is ontstaan rondom de vrije dagen bij Ajax. Vrijdag was de derde dag in de week dat de selectie vrijaf kreeg, maar Taylor besloot om met een aantal andere spelers gewoon op De Toekomst te verschijnen. "Sommige spelers hadden wel rust nodig. De anderen wilden trainen. Wie dat had verzonnen? Dat moet je aan de trainer vragen, hij geeft de keuze daarin aan ons", besluit Taylor.