Hoe Simons zich onsterfelijk kan maken in mogelijk laatste CL-duel voor Leipzig

Hoe Simons zich onsterfelijk kan maken in mogelijk laatste CL-duel voor Leipzig

6 maart - 10:00

ADVERTORIAL - RB Leipzig staat vanavond voor een loodzware opgave in de Champions League. Real Madrid zal moeten worden verslagen om de kwartfinale van het miljardenbal te kunnen bereiken. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze voorbeschouwing speciaal aandacht voor Xavi Simons, die zijn huidige heldenstatus nog wat op kan krikken in Duitsland.

Leipzig moet ongekende CL-gigant verslaan

Door een pracht van een treffer van Brahim Díaz eindigde het heenduel in februari in 0-1 voor Real Madrid. Dat resultaat maakt het er niet makkelijker op voor Leipzig, zeker gezien de Champions League-prestaties die De Koninklijke in de afgelopen tien jaar leverde. De Spanjaarden strandden twee keer in de achtste finales, drie keer in de halve finales en wonnen het toernooi liefst vijf keer. De kans dat Real Madrid de volgende ronde bereikt wordt dan ook op 1.07 geschat, terwijl die van Leipzig een bijbehorende odd van 8.50 heeft.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier, doe een storting en ontvang de welkomstbonus van 50 euro aan Free Bets!

Simons moet opstaan in Bernabéu

Simons speelt nu ruim acht maanden in het shirt van Leipzig en heeft in die periode toch wel een heldenstatus bereikt. De nummer vijf uit de Bundesliga wil de Oranje-international dan ook maar wat graag nog een jaar in Duitsland houden, maar zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain kan roet in het eten gooien. De geluiden gaan dat de club uit Parijs in Simons een speler ziet die voor nieuw elan in het post Kylian Mbappé-tijdperk moet zorgen. "Hij is onze speler, dus natuurlijk volgen we hem op de voet. Ik wil verder niet te veel zeggen, want ik respecteer Leipzig, maar we hebben zeker contact en we volgen de voortgang van Xavi", aldus PSG-trainer Luis Enrique onlangs nog tijdens een persmoment.

De realiteit blijft dat Simons nu in ieder geval nog het shirt van Leipzig draagt, maar het zou dus zomaar kunnen dat hij vanavond zijn laatste CL-duel voor de club speelt. Aan de aanvaller de taak om daar verandering in te brengen. Aan de CL-statistieken ligt het in ieder geval niet. Simons leverde al 21 geslaagde dribbels af, gaf twee assists en kwam ook nog eens twee keer tot scoren.

De odds

Unibet heeft mooie odds rondom de prestaties van Simons tegen Real Madrid. De bookmaker heeft een odd van 7.00 voor wanneer hij een assist geeft en een odd van 5.50 voor wanneer hij tot scoren komt.

Klik hier om één van de weddenschappen rondom Simons te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.