Ajax wil Real-achtige stunt bewerkstelligen tegen Villa: 100x je inleg bij zege!

Ajax wil Real-achtige stunt bewerkstelligen tegen Villa: 100x je inleg bij zege!

7 maart - 12:00 Laatste update: 00:32

ADVERTORIAL - Ajax staat na de ontsnapping in Bodø tegenover Aston Villa in de achtste finales van de Conference League. De Amsterdammers lijken eindelijk wat stabiliteit te hebben met de vijfmansverdediging en kunnen in eigen huis stunten tegen de topploeg uit de Premier League. Pak bij TOTO maar liefst €100 wanneer Ajax een zege over de streep weet te trekken!

'Troostprijs' voor Aston Villa niet op waarde geschat

Aston Villa wordt door de bookmakers gezien als grote favoriet om de Conference League te winnen, maar de ploeg uit Birmingham zal er niet om wakker liggen wanneer dit niet gebeurt. De ploeg van Unai Emery staat vierde in de Premier League en zal voorrang geven aan het behalen van het Champions League-ticket in de eigen competitie. Voor Ajax, dat alleen nog hoge ogen kan gooien in de Conference League, zal er alle reden zijn om het toernooi wél serieus te nemen.

De vijfmansverdediging werkte uitstekend tegen FC Utrecht en met Ahmetcan Kaplan hebben de Amsterdammers er een volgende defensieve versterking bij. Met een offday van Ollie Watkins en Leon Bailey is het zeker niet ondenkbaar dat Ajax in eigen huis weet te stunten.

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Ajax - Aston Villa en zet in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet Ajax in eigen huis te winnen van Aston Villa? Dan pak je €100! Verliest Ajax of wordt er gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten kan ook.

Lekker Man Special

TOTO heeft voor deze wedstrijd niet alleen een welkomstbonus, ook bestaande spelers kunnen een verhoogde quotering meespelen. De weddenschap 'Brobbey schiet voor rust op doel' is namelijk verhoogd naar 2.75, waar de normale quotering rond de 2.00 ligt. Dus heb je al een account, of wil je met je nieuwe account nóg een mooie weddenschap spelen? Speel dan mee via deze link!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.