F-Side doet oproep aan Ajax-publiek: 'Laten we daar ook voor zorgen met z'n allen'

F-Side doet oproep aan Ajax-publiek: 'Laten we daar ook voor zorgen met z'n allen'

7 maart - 10:04
203

De F-Side heeft alle Ajax-supporters die donderdag aanwezig zullen zijn in de Johan Cruijff ArenA opgeroepen om mee te doen met een speciale actie. Ajax speelt in de achtste finales van de Conference League een lastige thuiswedstrijd tegen Aston Villa. Daarvoor kunnen de Amsterdammers een twaalfde man goed gebruiken. 

De F-Side wil ervoor zorgen dat de spelers donderdagavond de steun van het publiek voelen. "Morgen speelt Ons Aller Ajax een belangrijk Europees duel tegen Aston Villa. Wij roepen iedereen op hun Ajax-sjaal mee te nemen naar het stadion", klinkt het op sociale media. "Europese thuiswedstrijden staan vrijwel altijd garant voor een goede sfeer. Laten we daar ook voor zorgen met z'n allen!"

Ook Aston Villa deelt een beeld op Instagram. Hierop is te zien hoe de Engelsen welkom geheten worden in het stadion van Ajax. Op de geplaatste foto is onder andere de F-Side te zien. Op de vakken liggen vlaggen klaar, waardoor een sfeeractie donderdagavond aanstaande lijkt. Beide ploegen trappen af om 18.45 uur.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aston Villa FC (@avfcofficial)