Spaanse media in rep en roer door topontmoeting directeuren Barça en United

Spaanse media in rep en roer door topontmoeting directeuren Barça en United

11 maart - 19:42
13

Een topontmoeting tussen FC Barcelona en Manchester United zorgt voor reuring in Spaanse media. Sportief directeur Deco zat in Barcelona onder meer om tafel met United-kopstukken John Murtough en Matt Hargreaves. 

Zaakwaarnemers Frank Trimboli en Fede Massai van CAA Base Ltd waren eveneens bij het gesprek aanwezig. Het is niet bekend wat er besproken is, maar de geruchtenmachine van de Spaanse media draait op volle toeren. Mundo Deportivo roept in herinnering dat The Mancunians nog niet zo heel lang geleden verwoed jacht maakten op Frenkie de Jong. De ex-Ajacied zag echter af van een hereniging met Erik ten Hag.

Wedden

Meer odds

Een transfer van De Jong naar United is ook nu niet waarschijnlijk, aangezien Barça al meermaals te kennen gaf de Oranje-international als een cruciale speler te zien. Onder meer Diario SPORT wijst daarom op de interesse van de Catalanen in Mason Greenwood, die momenteel door United wordt verhuurd aan Getafe. De 22-jarige aanvaller maakt de nodige indruk in La Liga. Hij scoorde zes keer en gaf vijf assists in 23 competitieduels.

Volgens SPORT is het aannemelijk dat meerdere spelers de revue zijn gepasseerd. Beide clubs lijken een vinger aan de pols te willen houden met het oog op de zomerse transferperiode. Overigens had Barça-preses Joan Laporta vrijwel tegelijkertijd een ontmoeting met Pini Zahavi, de belangenbehartiger van onder meer Robert Lewandowski én Hansi Flick.