'Man United peinst niet over vroegtijdig ontslag Ten Hag ondanks flinke zeperd'

'Man United peinst niet over vroegtijdig ontslag Ten Hag ondanks flinke zeperd'

7 mei - 14:15
62

Erik ten Hag hoeft zich op korte termijn geen zorgen te maken over een ontslag bij Manchester United. De club heeft niet de intentie om de Haaksberger nog voor de FA Cup-finale de laan uit te sturen. Dat meldt The Telegraph.

Manchester United verloor maandagavond met 4-0 Crystal Palace, waardoor de kritiek in Engeland alsmaar meer wordt. Door de nederlaag komt zelfs plaatsing voor Europees voetbal in gevaar. Toch denkt de club er niet aan om Ten Hag nog voor de FA Cup-finale te ontslaan, ondanks dat oud-spelers als Michael Owen en Paul Scholes daar wel voor pleitten. Het duo is ervan overtuigd dat assistent Steve McClaren het beter zou doen.

Volgens The Telegraph neemt Man United voor het einde van het seizoen geen beslissing over de toekomst van Ten Hag. Een aantal spelers zouden in ieder geval niet meer geloven in een langer verblijf van de Nederlandse manager. De communicatie met de selectie zou niet goed zijn en het zou hem ontbreken aan motivatie-skills en empathie.

In de Premier League heft Man United nog drie duels te spelen. Komende zondag komt Arsenal op bezoek, drie dagen later geldt hetzelfde voor Newcastle United en op 19 mei staat het uitduel met Brighton op het programma. Daarna kan de focus op de FA Cup-finale. Op 25 mei neemt United het om 16.00 uur op tegen Manchester City op Wembley.