Drogba tevreden met elleboog en gelijkspel

Drogba tevreden met elleboog en gelijkspel

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2010 om 21:02di 15-06-2010 om 21:02

"Niemand gaf ons vooraf veel kans", reageerde Drogba na afloop van de doelpuntloze remise. "Maar we hebben het als nummer 27 van de wereldranglijst tegen de nummer drie niet slecht gedaan."

De aanvalsleider van Chelsea viel in de 66e minuut in met een speciale armbrace, nadat hij elf dagen eerder zijn elleboog had gebroken. In de extra tijd liet Drogba, die verder nauwelijks in het spel voorkwam, nog wel een grote kans op een spectaculaire zege liggen. Die misser kon het humeur bij Drogba echter niet bederven.

"De arm was in orde. Anders was ik ook niet in het veld gekomen. Het viel niet mee om eerst op de bank te moeten toekijken. Ook mijn invalbeurt was best wel zwaar. Maar ik ben blij hoe het allemaal gelopen is. We zijn knap overeind gebleven en hebben goed georganiseerd gespeeld."

Bondscoach Sven-Göran Eriksson van Ivoorkust beloofde Drogba voor de volgende wedstrijd alvast een basisplaats. "Het was belangrijk dat Drogba erbij was. Hij maakte als invaller een goede indruk. Hij zal alleen nog maar beter worden. Didier wilde heel graag invallen tegen Portugal. Tegen Brazilië zal hij weer in het basisteam beginnen", aldus Eriksson.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws