Benitez reageert op lastige Ajax-situatie: Hier is geen plek voor hem

Benitez reageert op lastige Ajax-situatie: "Hier is geen plek voor hem"

20-01-2017 15:26
10

Rafa Benitez heeft vrijdag de geruchten over een terugkeer van Tim Krul bij Newcastle United de kop ingedrukt. De doelman komt op huurbasis niet aan de bak bij Ajax.

Krul moet André Onana, die zich spectaculair ontwikkelde gedurende zijn herstel van een knieblessure, voor zich dulden in Amsterdam. Daar lijkt in de tweede seizoenshelft geen verandering in te komen. De Telegraaf meldde maandag dat Krul in de zoektocht naar speelminuten mogelijk vertrekt bij Ajax, maar bij Newcastle zit men niet op hem te wachten.

Wedden

Meer odds

"Tim heeft tijd nodig bij een andere club - en natuurlijk speelminuten", zei Benitez vrijdag op een persconferentie in Newcastle. "We hebben hier al de beschikking over drie keepers (Karl Darlow, Rob Elliot en Matz Sels, red.), dus hier is nu geen plek."

Het is nu de vraag of Krul in de laatste anderhalve week van de winterse transferperiode nog een nieuwe club gaat vinden. Omdat hij dit seizoen nog geen minuut in actie kwam voor Newcastle, mag de Hagenaar aan een andere club worden verhuurd. Het zou Ajax een deel van de hoge huursom schelen.