'Chelsea maakt 114 miljoen vrij voor pikante dubbeldeal en Koeman-roof'

'Chelsea maakt 114 miljoen vrij voor pikante dubbeldeal en Koeman-roof'

16-03-2017 11:11
2

Everton dreigt twee grote spelers te verliezen aan Chelsea. The Daily Telegraph komt met het nieuws dat manager Antonio Conte van de Londenaren niet alleen Romelu Lukaku wil losweken bij het Everton van Ronald Koeman, maar ook de pijlen heeft gericht op Ross Barkley.

Het is duidelijk dat Conte niet erg tevreden was met het transferbeleid van Chelsea in de afgelopen maanden. Hij zag enkele spelers vertrekken, maar weinig aanwinsten komen. Daarom aast de Italiaanse manager nu op een dubbeldeal met Everton, ter waarde van maar liefst 114 miljoen euro. Lukaku gaf eerder te kennen dat hij geen nieuwe verbintenis wil signeren bij Everton, terwijl Barkley nog niet heeft verlengd.

Wedden

Meer odds

Het contract van de Engelse aanvallende middenvelder loopt tot medio 2018 en van contractverlenging is nog geen sprake. Chelsea volgt de situatie van beide spelers en geeft mogelijk een klap op de sensationele dubbelslag. Tegelijkertijd wil AC Milan graag een deal sluiten rond Cesc Fabregas en lijkt de toekomst van Nemanja Matic in Londen onzeker.