Topschutter van de Jupiler League: 'Er spelen dingen en er zijn clubs concreet'

Topschutter van de Jupiler League: 'Er spelen dingen en er zijn clubs concreet'

16-05-2017 21:50
9

Hoewel FC Oss een anoniem seizoen doormaakte in de Jupiler League sprong aanvaller Tom Boere er met indrukwekkende statistieken bovenuit. De aanvaller maakte liefst 33 doelpunten in 38 competitiewedstrijden voor de Brabantse club.

Boere hoopt daarom komende zomer ook de overstap te maken naar de Eredivisie. Voor de aanvaller moet het nu gebeuren, want met zijn 24 jaar is hij geen talent meer. Boere is er trots op dat hij zich heeft weten te kronen tot topscorer van de Jupiler League. "Heel erg trots", vertelt hij aan FOX Sports. "Maar ik had nog meer doelpunten kunnen maken. Daar heb ik de laatste wedstrijden wel de kansjes voor gehad."

"Ik heb altijd gezegd dat ik ambitie heb en de stap hogerop wil maken", laat Boere zich vervolgens uit over zijn toekomstwensen. "Er spelen wel dingen en er zijn clubs concreet. Er worden gesprekken gevoerd, maar ik kan er nog niets over zeggen. Binnen- of buitenland? Het kan allebei, maar het ideale scenario is dat van Vincent Janssen. Die maakte de overstap naar de Eredivisie, maakte doelpunten en daarna een mooie transfer."