'Donnarumma ziet opties verdwijnen en stemt toe; Raiola blijft grote stoorzender'

'Donnarumma ziet opties verdwijnen en stemt toe; Raiola blijft grote stoorzender'

11-06-2017 08:15
21

Gianluigi Donnarumma heeft besloten om een nieuw contract te tekenen bij AC Milan, maar zaakwaarnemer Mino Raiola steggelt nog altijd met de club over de nodige clausules. Dat meldt de Corriere dello Sport zondag.

De verbintenis van Donnarumma loopt volgend jaar af. Hij is akkoord om zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract, dat hem vier miljoen euro per jaar oplevert. Raiola geeft zich echter minder makkelijk gewonnen. Hij wil een ontsnappingsclausule van honderd miljoen in het contract opnemen, maar dat bedrag zakt aanzienlijk als Milan zich niet plaatst voor de Champions League.

De Rossoneri zijn minder happig op zulke clausules en willen dat het liefst helemaal uitsluiten. De verwachting is dat Donnarumma gaat bijtekenen, maar daarvoor moeten dus nog wel een aantal obstakels worden genomen. De beslissing van de achttienjarige doelman hangt samen met het feit dat hij diverse transferopties in rook zag opgaan de laatste weken.

Manchester City ging in zee met Ederson, Real Madrid sprak zijn vertrouwen uit in Keylor Navas en daardoor blijft David de Gea waarschijnlijk bij Manchester United. Bovendien werd een bod van veertig miljoen euro van Paris Saint-Germain afgewezen door Milan.