KNVB begrijpt helemaal niets van Vitesse: 'Misschien niet op zitten letten'

KNVB begrijpt helemaal niets van Vitesse: 'Misschien niet op zitten letten'

29-06-2017 17:56
27

De KNVB begrijpt niets van de kritiek van Vitesse op de voetbalbond. De Arnhemmers vinden dat de eigen fans te weinig kaarten krijgen voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. De KNVB snapt het standpunt van Vitesse niet.

"Het is vooraf allemaal goed doorgesproken met de vijf clubs die daarvoor in aanmerking zouden kunnen komen: Ajax, Feyenoord, PSV, AZ en Vitesse", zegt woordvoerder Chris van Nijnatten tegen de NOS. "Toen is duidelijk gezegd dat de landskampioen thuis speelt. Daardoor is alleen het uitvak ter beschikking van de uitspelende ploeg. Ik begrijp het heus wel. Als mijn club daar had gestaan, had ik het ook willen zien. Ik snap de boosheid van de fans, maar niet van de directie. Die weet ervan. Het is juist heel erg raar dat ze er nu over beginnen. Dat hadden ze toen moeten doen."

Wellicht is er sprake geweest van miscommunicatie, aldus Van Nijnatten. "Misschien heeft er iemand niet op zitten te letten, of hebben wij een signaal niet opgevangen. We hebben de mensen gesproken die erbij waren. Er was geen enkel misverstand."

Lees ook: Vitesse krijgt slechts 1200 kaarten voor Johan Cruijff Schaal