FC Groningen neemt geen halve maatregelen en zet Mahi te koop: Het beste

FC Groningen neemt geen halve maatregelen en zet Mahi te koop: "Het beste"

24-10-2017 15:07
63

FC Groningen staat open voor een winterse transfer van Mimoun Mahi. Na de gebeurtenissen van afgelopen weekend is de relatie tussen de club en de spits dusdanig verstoord, dat een vertrek voor alle partijen een goede optie lijkt, vertelt algemeen directeur Hans Nijland aan Voetbal International. 

Binnen FC Groningen wekte Mahi al langere tijd ergernis met zijn spel. De international van Marokko zou vooral met zichzelf bezig zijn, omdat hij graag een vertrek naar het buitenland wil afdwingen. "Hij mag voor een transfer spelen, maar hij vergat het teambelang. Voor alle partijen is het het beste als het dan tot een transfer komt", aldus Nijland.

Net als Mahi werd ook Oussama Idrissi zaterdag uit de selectie van trainer Ernest Faber gezet. Voorlopig moet de aanvaller aantreden bij Jong FC Groningen. "Met zijn houding en gedrag moet hij laten zien weer bij de eerste selectie te willen trainen en spelen", stelt de directeur.

Mahi (23) speelt sinds 2014 in het hoge Noorden. Groningen nam de aanvaller destijds over van Sparta. In januari was Mahi nog het doelwit van een Engelse club. Groningen sloeg toen een bod op de international af.