'Neymar krijgt geen voorkeursbehandeling en vertrouwt PSG-trainer niet meer'

'Neymar krijgt geen voorkeursbehandeling en vertrouwt PSG-trainer niet meer'

03-11-2017 11:08
34

De relatie tussen Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery en de Braziliaanse ster Neymar is tot onder het vriespunt gedaald. Dat schrijft het goede ingevoerde Le Parisien vrijdag.

De laatste dagen gonst het van de geruchten rond Neymar, die volgens Spaanse en Braziliaanse media ongelukkig is in Parijs. Daar komt vrijdag een opvallend bericht van Le Parisien bovenop. De Franse krant schrijft dat Neymar het niet ziet zitten in Emery.

Opvallend genoeg wordt er geschreven dat Neymar vindt dat hij 'meer verwend' moet worden door Emery, die de Braziliaan geen voorkeursbehandeling geeft. Hij begrijpt ook niet dat hij niet alle penalty's en vrije trappen mag nemen. Dat kwam een maand geleden tot uiting in de penaltyrel met Edinson Cavani. Als resultaat daarvan vertrouwt Neymar Emery niet meer volledig.

Toch is de relatie tussen Neymar en Emery volgens Le Parisien niet verpest. De twee praten nog steeds met elkaar, alleen gaat het niet verder dan tactische aanwijzingen. Neymar kwam in de zomer voor 222 miljoen euro over van FC Barcelona.

Lees ook: 'Neymar vindt tactische besprekingen te lang duren en stapt naar PSG-bestuur'