'Ajax is zeker een club waar ik naartoe wil, maar dat zijn Feyenoord en PSV ook'

'Ajax is zeker een club waar ik naartoe wil, maar dat zijn Feyenoord en PSV ook'

24-01-2018 22:48
49

Zakaria Labyad draait er opnieuw niet omheen: hij is ambitieus en wil FC Utrecht in de laatste week van de transferperiode verruilen voor een betere club. Met Ajax-trainer Erik ten Hag had hij onlangs nog contact.

"Ajax is zeker een club waar ik naartoe wil", erkent Labyad na het gelijkspel tegen Feyenoord (1-1) aan FOX Sports. "Maar dat geldt ook voor Feyenoord, PSV en buitenlandse clubs. Ik wil gewoon een stap omhoog maken. Dat wil denk ik iedere voetballer wel."

Wedden

Meer odds

De Utrecht-middenvelder belde onlangs nog met Ten Hag. "Ja, sinds hij bij Ajax zit heb ik wel contact met hem gehad. Dat ging niet over Ajax, maar over mezelf, hoe ik me voel en hoe het trainingskamp was. Hij zei gewoon dat ik zo door moest gaan. Verder laat ik het aan de club en mijn zaakwaarnemer. Ik wil me gewoon focussen en zondag van Ajax winnen."

FC Utrecht ontvangt zondag om 12.30 uur Ajax in De Galgenwaard. Als Labyad nog niet is vertrokken, dan staat hij naar alle waarschijnlijk in de basiself. Met zeven doelpunten is hij gedeeld clubtopscorer bij Utrecht.

Lees ook: 'Ajax gaat na vertrek Younes transfermarkt op: Ten Hag-favoriet met stip op één'