Nieuw avontuur voor kritische Streppel: Het was niet stabiel genoeg

Nieuw avontuur voor kritische Streppel: "Het was niet stabiel genoeg"

19-05-2018 16:52
10

Nu zijn laatste wedstrijd als trainer van sc Heerenveen achter de rug is, houdt Jurgen Streppel alle opties open voor de toekomst. Een nieuwe functie als technisch manager lijkt hem ook wel wat, zegt Streppel in gesprek met de NOS. 

"We zullen zien wat er op mijn pad komt. Er zijn wel wat gesprekjes geweest. Het moet iets zijn wat bij me past, ik ben een gevoelsmens", aldus Streppel, die in 2016 de overstap maakte van Willem II naar Heerenveen. 

"Ik ben ook technisch manager geweest bij Helmond Sport en Willem II. Maar het trainersvak is ook ontzettend mooi. Een van die twee functies ambieer ik wel."

Hij is kritisch over zijn jaren in het Abe Lenstra Stadion. "We hebben hele goede wedstrijden gespeeld, maar ook een aantal waarbij het stukken minder was. Het was niet stabiel genoeg qua resultaat. Dat is inherent aan de leeftijd van de spelers met wie je speelt. We hadden een jonge ploeg, maar dat is ook des Nederlands."

Eerder deze week schreef de Gelderlander dat Streppel kandidaat is om trainer van NEC te worden. Met Jan Olde Riekerink heeft Heerenveen inmiddels een opvolger aangesteld