'Arsenal-vertrek na tien jaar aanstaande: zaakwaarnemer klopt aan bij PSG'

'Arsenal-vertrek na tien jaar aanstaande: zaakwaarnemer klopt aan bij PSG'

Gepubliceerd: zondag 20 mei 2018 om 07:43zo 20-05-2018 om 07:43

Jack Wilshere lijkt op het punt te staan om Arsenal na tien jaar te verlaten. De 26-jarige Brit beschikt over een aflopend contract, kan het met The Gunners niet eens worden over verlenging en zou door zijn zaakwaarnemer zijn aangeboden bij Paris Saint-Germain.

Volgens het Franse L'Équipe en de Engelse Daily Mail heeft de belangenbehartiger van Wilshere inmiddels contact gezocht met PSG-directeur Antero Henrique. Volgens beide media is het echter nog afwachten of de 34-voudig Engels international, die niet is geselecteerd voor het WK, in de plannen van de nieuwe PSG-trainer Thomas Tuchel past.

Over een gebrek aan belangstelling hoeft de bijna transfervrije Wilshere in ieder geval niet te klagen. De middenvelder kan bijtekenen bij Arsenal, maar heeft ook lucratieve aanbiedingen ontvangen van Everton en het gepromoveerde Wolverhampton Wanderers.

Wilshere maakte in 2008 op zestienjarige leeftijd voor Arsenal. De middenvelder werd een grote toekomst voorspeld, maar kwam mede door blessureleed tot slechts 166 Premier League-wedstrijden in tien jaar tijd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws