'Zuur' seizoen voor Goossens: 'We waren op tijd, maar zaten met het tijdsverschil'

'Zuur' seizoen voor Goossens: 'We waren op tijd, maar zaten met het tijdsverschil'

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 18:47za 18-08-2018 om 18:47

John Goossens heeft er lang op moeten wachten, maar kon tegen FC Emmen dan eindelijk zijn rentree namens ADO Den Haag maken. De dertigjarige linkspoot werd een half jaar geleden al vastgelegd door ADO, maar was tijdens het seizoen 2017/2018 niet speelgerechtigd.

De ex-Ajacied en -Feyenoorder kwam over van het Amerikaanse Chicago Fire, maar kon niet voor de KNVB-deadline van 12 maart worden overgeschreven. "We waren gewoon op tijd, alleen zaten we met tijdverschil en het weekeinde dat er tussendoor kwam", blikt Goossens terug in gesprek met supportersvereniging Northside. "Toen zei de KNVB: je bent te laat. Heel zuur, maar je kan er weinig aan veranderen. Slikken en weer doorgaan."

Goossens had 'een baan voor doordeweeks en in het weekeinde niks', maar voelt zich inmiddels weer profvoetballer. Zaterdagavond wacht de 'verre' uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, maar de routinier is inmiddels andere proporties gewend na zijn tijd in de Verenigde Staten. "De ene keer twee uur in het vliegtuig, maar als je naar LA ging dan zat je er vier, vijf uur in. Daarna een busreis en waren er ook nog temperatuur- en hoogteverschillen. Dit is peanuts."

Heracles en ADO trappen om 20.45 uur af in het Polman Stadion.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws