De Gier onder druk bij crisisclub NEC: 'Dat is nu het enige juiste om te doen'

De Gier onder druk bij crisisclub NEC: 'Dat is nu het enige juiste om te doen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 12:32di 13-11-2018 om 12:32

Een gedwongen vertrek van trainer Jack de Gier bij NEC is momenteel níet aan de orde. Dat zegt technisch directeur Remco Oversier in gesprek met Omroep Gelderland. De druk op De Gier is toegenomen, nu de formatie uit Nijmegen al weken mager presteert in de Keuken Kampioen Divisie. 

"Wij hebben alle vertrouwen in deze technische staf en de selectie en posities staan dan ook niet ter discussie", is Oversier stellig. "Dat niemand tevreden is met de huidige resultaten staat buiten kijf."

"We zijn met elkaar dan ook elke dag superscherp het proces aan het beïnvloeden om tot stabielere wedstrijden en resultaten te komen. Dagelijks wordt er kritisch geëvalueerd met en naar elkaar, waaruit lering wordt getrokken voor weer een nieuwe dag. Daar zet iedereen, spelers, staf en directie, zich met zijn hele ziel en zaligheid voor in."

Oversier vindt het 'logisch' dat de achterban bezorgd is. "Ik ben er van overtuigd dat koersvastheid op dit moment het enige juiste is om te doen en om zo gezamenlijk de situatie de goede kant op te draaien."

Lees ook: 'NEC wil mentor voor De Gier aanstellen, TD onder druk na vijftien (!) transfers'

Poll

Haalt De Gier 2019 bij NEC?

(483 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws