Rakitic wil niet wijken voor Frenkie de Jong: 'Daar kan ik alleen maar mee lachen'

Rakitic wil niet wijken voor Frenkie de Jong: 'Daar kan ik alleen maar mee lachen'

24-02-2019 09:24
85

Ivan Rakitic lacht om de geruchten die hem in verband brengen met een vertrek bij Barcelona. De Kroaat zou vanaf aanstaande zomer overbodig zijn door de komst van Frenkie de Jong, maar Rakitic wil van geen wijken weten.

Rakitic werd in de afgelopen periode in verband gebracht met een hele rij aan topclubs. Paris Saint-Germain, Bayern München en Juventus zouden de Kroaat graag aan hun selectie willen toevoegen. "Maar ik heb nog een contract dat drie jaar doorloopt", reageert Rakitic na afloop van de wedstrijd tussen Sevilla en Barcelona (2-4) bij MARCA.

"Ik wil hier heel graag blijven", legt de 30-jarige middenvelder uit. "Ik vind het een eer dat grote clubs belangstelling tonen, maar ik zie mezelf alleen voor Barcelona spelen. Ik kan dan 's ochtends ook alleen maar lachen om wat er in de kranten over mijn toekomst staat."

Komende zomer maakt Frenkie de Jong de overstap naar Barcelona. De Catalanen betalen 86 miljoen voor de 21-jarige Ajacied, die tot medio 2022 is vastgelegd. Het is dus nog maar de vraag of Rakitic na de zomer nog steeds zo graag wil blijven.