'Ik hoor iedereen zeggen dat ze al kampioen zijn en het bier in de benen hebben'

'Ik hoor iedereen zeggen dat ze al kampioen zijn en het bier in de benen hebben'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 13:30do 25-04-2019 om 13:30

NEC krijgt vrijdagavond met FC Twente de kersverse kampioen van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek. Ondanks de festiviteiten in Enschede, verwacht men in Nijmegen geen walk-over.

NEC-trainer Ron de Groot gaat er niet vanuit dat Twente het na het veiligstellen van de landstitel laat lopen. "Ik hoor iedereen nu zeggen: ze zijn al kampioen en hebben het bier in de benen en al die onzin", aldus De Groot tegenover Omroep Gelderland. "Ze zullen met een aardig ploegje deze kant op komen."

De Groot ziet na de zege op RKC Waalwijk (2-1) geen reden om te wisselen. "Het ziet er beter uit", verwijst hij naar de reeks van vier opeenvolgende overwinningen. "We begonnen met moeizaam voetbal en het wordt met stapjes beter. Maar het moet nog wel beter."

Als NEC weet te winnen van FC Twente en de concurrenten punten laten liggen, is de Nijmeegse club nog in de race om zesde te worden in de Keuken Kampioen Divisie. Dat zou betekenen dat de eerste ronde van de play-offs om promotie mag worden overgeslagen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws