'Had zo gehoopt dat Excelsior erin zou blijven. Ik liep er 26 jaar rond'

'Had zo gehoopt dat Excelsior erin zou blijven. Ik liep er 26 jaar rond'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 22:06do 23-05-2019 om 22:06

De degradatie van Excelsior naar de Keuken Kampioen Divisie gaat Adrie Poldervaart aan het hart. Poldervaart stapte een paar maanden geleden op omdat hij niet het idee had dat hij de groep nog aan de praat kon krijgen. Ricardo Moniz volgde hem op, maar kon degradatie niet voorkomen.

Poldervaart was maar liefst 26 jaar in dienst van Excelsior. Eerst als fysiotherapeut en sinds begin dit seizoen als hoofdtrainer. "Ik had zo gehoopt dat Excelsior erin zou blijven. Het is mijn club. Ik liep er 26 jaar rond. Geen halfjaartje of zo", reageert Poldervaart een dag na de degradatie in het Algemeen Dagblad. "Dan kun je nog denken: wat kan mij het schelen, joh. Een klap op je bek doet pijn. Maar dit doet meer pijn, kan ik je vertellen."

Poldervaart vindt dat ook hij schuldig is aan de degradatie van Excelsior. "Ja, natuurlijk. Ik ben toch aan het seizoen begonnen? Excelsior heeft plannen om uit te breiden, om door te groeien. Dan is degraderen heel erg."

De 48-jarige trainer verwacht dat Excelsior zich weet te herstellen en terugkeert. "Kijk, Excelsior staat altijd weer op. Reken daar maar op."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Keert Excelsior na een seizoen weer terug?

(731 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws